top of page

60jaar ervaring

Ik ben Glenn Vandenhaesevelde, 3 de generatie zaakvoerder Takeldienst Roger. 

 

Mijn grootvader Roger Vandenhaesevelde startte dit bedrijf in het jaar 1960. 

Nadat hij na een zoektocht een geschikte grond gevonden had te Bonheiden kon zijn droom beginnen, Garage Roger was geboren. 

 

Later is dit uitgebreid naar garage en takeldienst waar hij vele jaren voor gewerkt en geleefd heeft. Zijn garage en takeldienst was niet enkel zijn werk maar ook zijn hobby! 

 

Na mijn grootvader heeft mijn vader Carlos Vandenhaesevelde de fakkel overgenomen en zich meer en meer gespecialiseerd als takeldienst. Aangezien er steeds meer voertuigen op de baan kwamen was hier veel meer vraag achter. Hij heeft de garage en de takeldienst verder uitgebreid met onder andere een uitgebreider en gespecialiseerd wagenpark.

Kwaliteit en een goede service is altijd hoog in het vaandel gedragen.

 

Ons bedrijf is door de jaren heen door de snelle en goede service uitgegroeid tot een vaste waarde in Bonheiden en het Mechelse en omstreken. We vinden het dan ook belangrijk om  kwaliteit en een goede service te blijven aanbieden en blijven ons dan ook voortdurend bijscholen.  De laatste jaren is er een grote vraag naar onder andere fietsbijstand, hiervoor hebben wij de nodige opleidingen volbracht en het nodige materiaal aangeschaft om ook hier een uitstekende service te kunnen aanbieden. 

 

Wij werken sinds vele jaren met vaste partners waaronder verzekeringen, gerechtsdeurwaarders, politie, en garages eveneens als met particuliere klanten. 

 

Wij zijn eveneens een depot voor vervangwagens en werken hiervoor samen met Europcar en TMS. 

 

Wat starte als een droom voor mijn grootvader is nu al 3 generaties lang een droom voor de familie en kan hopelijk nog vele generaties lang worden verder gezet. 

Glenn Vandenhaesevelde
facebook_1573160153604_edited.jpg
bottom of page